Renovare

Lista articolelor despre renovare pe AflaCum.ro

Articole despre renovare

Citeste cele mai noi articole despre renovare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre renovare, pe AflaCum.ro!

Felul in care renovezi locuinta va avea un efect pe termen lung asupra confortului tau si al membrilor familiei tale. Micile erori de renovare pot parea insignifiante, insa te vor costa , atunci cand vei constientiza ca trebui sa faci modificari! Asadar, fa-ti bine planul de renovare si ai grija sa nu strecori greseli regretabile.

Iata lista cu cele mai comune erori de renovare:

Oglinzile iluminate scot in evidenta murdaria. Orice femeie care se respecta are nevoie de o oglinda mare si bine luminata. Totusi, ar fi bine ca in baie sa nu instalezi o oglinda iluminata. Orice semn de pe ea se va vedea cu usurinta. Orice strop de apa va fi sesizabil. Si banuim ca nu ai timp sa cureti in fiecare zi oglinda...

Planuiesti o renovare sau doar cumperi ceva frumos pentru locuinta ta? Probabil ca te inspiri din imaginile superbe pe care le gasesti in mediul online sau in revistele de specialitate. Din pacate, la fel de probabil, nu te uiti si la recenziile ce se dau acelor obiecte. Unele s-ar putea nu fie cele mai potrivite. Alti oameni le-au incercat si nu au fost deloc multumiti! De exemplu, dulapurile de bucatarie fara butoane arata uimitor atat in fotografii, cat si in viata reala, dar sunt foarte incomode.

Idei de design interior ce se pot transforma intr-un cosmar:

Mobilier de bucatarie fara butoane pentru usi. Dulapul de bucatarie fara butoanele obisnuite, care se deschide prin apasarea suprafetei, arata foarte modern. In realitate, insa, suprafetele de deschidere vor fi rapid acoperite cu urme de la degete, iar sistemul de deschidere nu este intotdeauna convenabil. Te vei obisnui greu cu sistemul tip-on, deoarece ai deschis intotdeauna usile prin tragere. De asemenea, s-ar putea sa apasesi accidental usile cu genunchii, soldurile sau alte parti ale corpului. Si la fel de important: aceste sisteme costa destul de multi bani!

Renovarea unei case poate fi destul de costisitoare si poate dura mult timp. Lasati aceste impedimente la o parte si faceti-va curaj sa va renovati pe cont propriu locuinta, cu ajutorul urmatoarelor 8 metode:

1. Zugraviti-va singuri peretii, pentru a improspata aspectul incaperilor si aerul din locuinta.

2. Aplicati chit de acoperire a petelor de pe gresie pentru a o renova si pentru a evita inlocuirea acesteia.

Reparatiile din locuinta pot parea dificile si multe persoane apeleaza la ajutorul unor echipe de profesionisti in acest sens. Iata 6 reparatii pe care nu credeati ca le puteti face singuri:

1. Aplicarea unor lustre sau spoturi de lumina nu necesita ajutorul unui electrician profesionist, atata timp cat aveti cunostinte de baza, deoarece implica doar prinderea cu ajutorul firelor din tavan si fixarea cu ajutorul unor suruburi.

2. Instalarea unui nou sistem de siguranta in locuinta este usor de realizat pe cont propriu si va poate ajuta sa economisiti timp si bani. Primul pas este instalarea unui sistem de alarma wireless, la care puteti conecta alarma de la ferestre si usi, precum si luminile si alarma de siguranta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.