Rosii sanatoase, rosii gustoase

Lista articolelor despre rosii sanatoase si rosii gustoase pe AflaCum.ro

Articole despre rosii sanatoase si rosii gustoase

Citeste cele mai noi articole despre rosii sanatoase si rosii gustoase publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rosii sanatoase si rosii gustoase, pe AflaCum.ro!

Ai o gradina superba de care esti tare mandru/a? Probabil nu ai uitat sa insamantezi rosiile, cele care iti vor transforma mancarurile intr-un deliciu, zemoase si gustoase, asa cum doar din gradina pot fi. Pentru asta, insa, ar trebui sa renunti la ingrasamantul chimic. Ai la dispozitie cateva solutii de ingrasamant natural. Iata care sunt acestea:

Gunoi de grajd. Acest ingrasamant natural se foloseste in combinatie cu apa. La jumatate de galeata de gunoi, adauga jumatate de galeata de apa. Pune un capac vasului si lasa amestecul intr-un loc cald pentru 7 zile. Dupa aceasta perioada, amesteca bine solutia. Dilueaza cu apa in proportii de 1:10 si aplica fertilizantul. Sub fiecare planta vei turna 1 litru de ingrasamant natural din gunoi de grajd.

Gunoi de pasare. Dilueaza gunoiul proaspat. La un sfert de galeata de gunoi, pune restul cu apa. Lasa amestecul intr-un loc in care circula aerul, pentru 10 zile. Fiecare 500 mililitri de amestec se dilueaza cu 10 litri de apa(o galeata). Toarna solutia obtinuta printre randuri – utilizeaza circa 6 litri la metrul patrat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.