Sani femei, mastodinie

Lista articolelor despre sani femei si mastodinie pe AflaCum.ro

Articole despre sani femei si mastodinie

Citeste cele mai noi articole despre sani femei si mastodinie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sani femei si mastodinie, pe AflaCum.ro!

Multe femei se confrunta cu dureri de sani, numite medical mastodinii. De obicei, acestea sunt semnale premenstruale, care nu ar trebui sa te ingrijoreze. Din pacate, poate fi vorba si despre dureri atipice. Pentru a risipi orice incertitudine, ar trebui sa mergi sistematic la control.

Clasificarea mastodiniilor:

1. Ciclica. Aceasta durere este strans legata de perioada menstruatiei. Alte simptome sunt: umflarea si ingreunarea sanilor, dureri in zona axilara si mai rar in brate. Durerea ciclica se amelioreaza chiar din prima zi a menstruatiei.

Femeile au o relatie speciala cu sanii lor. Unele ii adora, deoarece sunt pe placul lor. Altele, nu sunt foarte multumite de ei(de marime, forma) asa ca ori actioneaza, apeland la medicul estetician, ori nu le ofera atentia cuvenita. In oricare tabara s-ar afla, o femeie este intotdeauna constienta de dotarile naturale cu care a fost inzestrata.

Exista si lucruri ciudate, insa, legate de sanii reprezentantelor sexului frumos. Iata care sunt acestea:

Femeile cumpara intotdeauna sutiene mai mari decat cele ce li s-ar potrivi. Automat, majoritatea poarta masura gresita. Astfel, sanii femeilorr nu sunt scosi in evidenta la capacitate normala. Unele studii arata ca 85% dintre femei poarta un sutien nepotrivit!

Citeste prospectul medicamentului Mastoprofen si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Mastodinie, congestia sanilor premenstrual; mastoza micro-chistica, adenoame mamare, mastoza fibrochistica (asociat tratamentului progestogen sistemic); pentru prevenirea recidivelor, dupa punctii evacuatoare ale chisturilor mamare si dupa interventii chirurgicale pentru fibroadenoame si mastoza fibrochistica.

Prezentare farmaceutica: Crema continand progesteron 1,5 g si fenilbutazona 5 g/100 g (tub cu 35 g).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.