Schimbari

Lista articolelor despre schimbari pe AflaCum.ro

Articole despre schimbari

Citeste cele mai noi articole despre schimbari publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre schimbari, pe AflaCum.ro!

Cu cateva decenii in urma, oamenii nici macar nu se puteau gandi la un computer portabil sau la un telefon cu ecran tactil. Primul computer nu ar incapea nici macar intr-o camera normala, iar un telefon arata complet diferit si era un obiect pe care numai bogatii si-l permiteau. Apropo, stii prin ce schimbari au trecut cainii si gainile de-a lungul timpului? Daca nu, vei afla din cele ce urmeaza.

Astazi, iti propunem o calatorie in timp, pentru a vedea cum aratau lucrurile pe care le stim atat de bine in momentul inventarii lor:

1. Costumul de baie. Primele costume de baie au fost realizate in secolul al XVIII-lea. Nu aveau nimic de-a face cu bikini moderni. Un astfel de costum eram compus dintr-o rochie cu volane, chiloti si boneta ! Aceste parti ale costumului au disparut abia la inceputul secolului al XX-lea. Atunci, s-au creat costumele de baie….tricotate! Costumele pe care le stim cu totii au fost inventate in 1946.

O vorba veche din popor spune ca Norocul ti-l faci singur. In multe situatii de viata, aceasta zicala se dovedeste adevarata. Tine, de cele mai multe ori, doar de tine sa descoperi fericirea, sa transformi un moment negativ intr-un scenariu pozitiv.

Pentru a putea sa traiesti in deplin acord cu sinele, e necesar sa accepti intamplarile din viata ta, bune sau rele. Nu trebuie sa te lasi invins, asa cum poate ai tendinta sa crezi, ci sa exploatezi orice moment dificil, sa-l tratezi cu intelepciune si sa gasesti elementul pozitiv in mijlocul furtunii. Poate ca necazul prezent va aduce o bucurie, o oportunitate pentru viitorul apropiat. Mai pe scurt, nu privi totul in negru, deoarece exista si multe nuante de gri.

Iata cateva situatii de viata(frecvent intalnite) pe care sa le privesti cu optimism, chiar daca tendinta initiala te impinge spre disperare. In stanga, avem reactia spontana(negativa), in drepta, reactia corectoare( de dorit):

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.