Scoala, ten natural

Lista articolelor despre scoala si ten natural pe AflaCum.ro

Articole despre scoala si ten natural

Citeste cele mai noi articole despre scoala si ten natural publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre scoala si ten natural, pe AflaCum.ro!

Scoala este esentiala pentru educatia si pentru viitorul oricarei persoane. In aceasta institutie, insa, nu te duci imbracata oricum! Ca domnisoara, fie ca mergi la liceu sau la facultate, trebuie sa faci o impresie buna. Si-atunci te imbraci ca la carte si te machiezi cu bun-gust.

Totusi, machiajul de la varste fragede nu este optiunea cea mai sanatoasa pentru tenul tau. Imbatranirea prematura devine cel mai mare dusman, in acest caz. Daca ai dori sa renunti la machiaj atunci cand mergi la scoala, afla ca nu este deloc nepotrivit. Sunt cateva reguli care te vor face sa radiezi, fara a folosi pic de rimel, ruj sau fond de ten:

1. Zambetul nu trebuie sa lipseasca. O femeie zambitoare este o femeie frumoasa. Un zambet sincer, venit din suflet, iti poate schimba radical trasaturile si te va face sa arati cool. Micile defecte vor trece neobservate, in fata chipului care radiaza. Sigur, nu forta nota! Un zambet fals, fortat poate atrage multe antipatii.

Scoala nu trebuie sa fie vazuta ca o inchisoare sau ca un loc plictisitor si stresant. Iata cum puteti sa va simtiti bine la scoala:

1. Faceti-va noi prieteni:

Formati-va un grup de prieteni, cu pasiuni comune, in preajma carora sa va simtiti bine si cu care sa puteti aborda orice subiect si mersul la scoala nu va mai fi o corvoada.

Baietii din ciclul gimnazial si liceal au in general prieteni baieti si sunt foarte timizi in relatia cu fetele.

Iata cum poti socializa cu fetele din scoala:

Informati-va cu privire la evenimentele din scoala – petreceri, concursuri sportive, spectacole si participati la acestea pentru a cunoaste cat mai multe fete.

Iata ce puteti face pentru a scapa de pedeapsa daca nu v-ati facut temele, dintr-un motiv sau altul:

Spuneti-i profesorului la inceputul orei ca nu v-ati facut tema, deoarece acesta se va bucura de sinceritatea de care dati dovada. Daca aveti curaj, spuneti-i in fata clasei, daca nu, apropiati-va de catedra si spuneti-i fata in fata.

Cand vine vorba despre motivul pentru care nu v-ati facut tema, unii profesori nu sunt interesati, dar altii vor fi curiosi care este acesta. Este indicat sa spuneti adevarul, cum ar fi acela ca nu ati avut chef sau ca ati uitat sa vi-o faceti, deoarece ati fost la o zi de nastere sau ati avut treaba de facut acasa sau in gradina.

Multi elevi isi doresc sa capteze atentia colegilor si profesorilor intr-un mod placut, ca sa fie remarcati.

Iata cum puteti fi populari la scoala, daca colegii va considera tocilari, deoarece sunteti buni la invatatura:

Fiti voi insiva tot timpul.

Alegerea unei scoli potrivite poate fi extrem de dificila pentru un parinte.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Informati-va cu privire la diferite scoli, de la prieteni sau cunostinte.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Puteti determina cu usurinta daca un copil este supradotat, daca cunoasteti niste tehnici corespunzatoare, cum ar fi...