Seleniu

Lista articolelor despre seleniu pe AflaCum.ro

Articole despre seleniu

Citeste cele mai noi articole despre seleniu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre seleniu, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Orgasel, 50 capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul cu seleniu este indicat in combaterea stresului oxidativ provocat de radicalii liberi, anume la: Boli cardiovasculare (sindromul de reperfuzie postischemic, ischemie cardiaca, infarct miocardic, cardiopatie ischemica, miocardiopatie alcoolica).

Geriatrie: tratamentul fenomenelor de imbatranire accelerata (reumatism evolutiv, cataracta, dementa senila, psihopatie senila). Boala cronica de ficat si pancreas (hepatita cronica de natura toxica, hepatita cronica virala, ciroze, pancreatita cronica). Boala de iradiere. Hipotiroidie insotita de tulburari cardiace. Distrofii musculare. Tratamentul cu Orgasel este indicat in stari de deficit fiziologic (eforturi fizice mari la sportivi, convalescenti, astenici). Intoxicatii cronice (alcoolism cronic, tabagism, intoxicatii cu ozon, otraviri cu metale grele, pesticide si diversi poluanti); Emfizem pulmonar; Depresii imunologice. Orgasel se mai recomanda si ca aditiv alimentar la omul sanatos pentru prevenirea aterosclerozei si imbatranirii precoce.

Prospect Activit Antiage, 20 comprimate cu lactoferina. Supliment alimentar.

Indicatii: Protejaza celulele organismului de actiunea toxica a radicalilor liberi, intarzie procesul de imbatranire a celulelor.

Compozitie si Mod de Prezentare

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.