Sinemet

Lista articolelor despre sinemet pe AflaCum.ro

Articole despre sinemet

Citeste cele mai noi articole despre sinemet publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sinemet, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Sinemet si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Sinemet este indicat in tratamentul bolii si sindromului Parkinson. El amelioreaza multe dintre simptomele parkinsonismului, in special rigiditatea si bradikinezia. Deseori, Sinemet este eficient si in ameliorarea tremorului, disfagiei, sialoreei si a instabilitatii posturale asociate bolii si sindromului Parkinson.

De obicei, atunci cand raspunsul terapeutic la administrarea numai de levodopa este neregulat, iar semnele si simptomele bolii Parkinson nu sunt uniform controlate pe parcursul zilei, inlocuirea levodopei cu Sinemet amelioreaza fluctuatiile raspunsului terapeutic. Prin reducerea anumitor reactii adverse produse de administrarea numai de levodopa, Sinemet permite unui numar mai mare de pacienti obtinerea unei ameliorari adecvate a simptomelor bolii Parkinson. Sinemet este de asemenea indicat la pacientii cu parkinsonism care primesc preparate vitaminice ce contin piridoxin hidroclorid (vitamina B6).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.