Situatii incofortabile

Lista articolelor despre situatii incofortabile pe AflaCum.ro

Articole despre situatii incofortabile

Citeste cele mai noi articole despre situatii incofortabile publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre situatii incofortabile, pe AflaCum.ro!

Psihologia este foarte importanta in relatiile interumane. Gesturile, mimica, tonul vocii sunt doar cateva dintre elementele care pot dezvalui cum se simte persoana din fata ta. Azi, iti vom oferi cateva sfaturi psihologice care functioneaza la nivel subconstient. Ele te vor ajuta sa castigi increderea altei persoane, sa obtii aprobarea cuiva sau sa te relaxezi atunci cand nivelul de stres este mare.

Psihologie. 12 sfaturi de pus in practica in situatii inconfortabile:

1. Cand se rade intr-un grup, fiecare persoana se uita la cel/cea pe care il/o place cel mai mult. Dupa o gluma buna sau in mijlocul unei discutii interesante, fiecare persoana se uita instinctiv la omul pe care il place cel mai mult . Asadar, data viitoare cand se rade in cercul tau de prieteni/cunoscuti, urmareste cu atentie privirile: cel/cea care rade uitandu-se la tine cu siguranta te place. In ce mod? Vei afla pe parcurs, daca va apropiati suficient de mult.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.