Situatii periculoase

Lista articolelor despre situatii periculoase pe AflaCum.ro

Articole despre situatii periculoase

Citeste cele mai noi articole despre situatii periculoase publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre situatii periculoase, pe AflaCum.ro!

Situatiile-limita sunt acele momente in care viata iti este pusa in pericol de anumite evenimente nedorite. Se poate intampla acasa sau in exterior. E prea putin important locul. Esential este sa fii pregatit/a pentru orice! O inundatie, un incendiu sau o furtuna sunt doar cateva exemple de situatii-limita pe care trebuie sa stii sa le gestionezi.

Cum sa scapi din situatii-limita:

Tine-te de glezne, daca te afli afara pe timp de furtuna. Te-a prins furtuna in exterior si nu gasesti niciun loc sa te astruci? Ramai calm/a si adopta aceasta poztiie: apleaca-te cat poti si prine-te de glezne, incercand sa tii capul la cutie, cum spunem noi, romanii. Astfel, te vei proteja de fulger, oferindu-i un traseu mai rapid prin corpul dumneavoastra pana la pamant. E cea mai buna optiune, in aceasta situatie. Nu te baga sub copaci! Lemnul acestora este inductor electric, deci nu iti oferi nicio protectie! Din contra. Te expui.

Viata este plina de imprevizibilul care poate crea si multe situatii periculoase. Cand te astepti mai putin, te-ai putea gasi intr-un moment extrem, in care e necesar sa actionezi de urgenta. Iata cateva astfel de scenarii nedorite si solutiile pentru a incerca sa scapi nevatamat!

Cum sa scapi din situatii extreme:

1. Cand esti atacat/a pe strada:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.