Solcoseryl, maladii oclusive

Lista articolelor despre solcoseryl si maladii oclusive pe AflaCum.ro

Articole despre solcoseryl si maladii oclusive

Citeste cele mai noi articole despre solcoseryl si maladii oclusive publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre solcoseryl si maladii oclusive, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Solcoseryl injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Maladii oclusive arteriale periferice, ulcer arterial, precangrena, cangrena sau alte leziuni trofice. Insuficiente venoase cu leziuni trofice, ulcer de staza. Rani: rani care nu se vindeca, ulcer de decubit (posterior). Arsuri grave, in special cele ce acopera o mare suprafata a corpului. Leziuni provocate de iradiere. Grefe de piele.

Activant al metabolismului celular; deproteinizat din sange de vitel.

Citeste prospectul medicamentului Solcoseryl, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Unguent: Pe masura ce rana se cicatrizeaza, tratamentul trebuie continuat cu Solcoseryl unguent, pentru a se obtine completa vindecare a tegumentului (epiteliului).

Gel: Solcoseryl gel se intrebuinteaza in tratamentul initial al tuturor formelor de ulcer (ulcer varicos de diferite origini, ulcer datorat iradiatiilor, ulcer de decubit). Leziunile trofice, asociate cu tulburari de circulatie sanguina in cadrul aterosclerozei si/sau de origine diabetica, precum si arsurile, oparirea cu apa fiarta trebuie tratate initial cu Solcoseryl gel.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.