Solutie, clor

Lista articolelor despre solutie si clor pe AflaCum.ro

Articole despre solutie si clor

Citeste cele mai noi articole despre solutie si clor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre solutie si clor, pe AflaCum.ro!

Dozatoarele de apa trebuie curatate in mod frecvent, pentru a evita contaminarea cu impuritatati a apei si implicit imbolnavirea celor care o beau.

Iata cum se curata un astfel de aparat:

Curatati dozatorul de apa o data la sase saptamani sau ori de cate ori schimbati bidonul.

Clorul curata, albeste si dezinfecteaza. Folosit , insa, inadecvat, poate pata. Daca ai scapat din neatentie acest produs pe covor sau pe articolele vestimentare, nu e cazul sa le schimbi! Petele de clor pot fi scoase!

Cum sa scoti petele de clor. Metoda 1:

- imbiba o discheta de vata in alcool sanitar;

E vara, e cald si ai vrei sa stai tot timpul pe Litoral? Din pacate, nu ai mereu concediu, asa ca exista perioade lungi cand esti nevoit sa mergi la piscina. Pentru parul tau, apa de piscina poate fi un adevarat dusman: clorul afecteaza structura firului capilar si poate duce la uscarea si ruperea lui.

Cum sa protejezi parul impotriva clorului:

1. Casca de protectie. Inainte de toate, ar trebui sa achizionezi o casca de protectie pentru par.

Clorul este o substanta daunatoare pentru om, animale si plante, prezenta in cantitati mari, in apa de la robinet.

Iata cum se face declorinarea apei:

Puneti apa la soare, pentru a o declorina. Clorul se va evapora sub forma de gaz. Aceasta metoda este eficace pentru declorinarea apei din piscina.

Prospect medicament ADRENALINA , solutie pentru uz intern.

Indicatii: Urgente alergice - soc anafilactic, angioedem laringian; stop cardiac (prin asistolie ventriculara); accesul de astm bronsic; hemoragii capilare la suprafata (in aplicatie locala);

se asociaza anestezicelor locale vasodilatatoare (procaina, lidocaina) pentru a le prelungi actiunea si a le diminua toxicitatea generala.