Solutie injectabila, prospect

Lista articolelor despre solutie injectabila si prospect pe AflaCum.ro

Articole despre solutie injectabila si prospect

Citeste cele mai noi articole despre solutie injectabila si prospect publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre solutie injectabila si prospect, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Xantinol nicotinat, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari circulatorii periferice: endangeita obliteranta, claudicatie intermitenta, boala Raynaud, angiopatie diabetica, tromboze, embolii, ulcer varicos, degeraturi; ateroscleroza cerebrala, sechele postictus; tulburari circulatorii ale retinei si urechii interne; cardiopatii ischemice, sechele postinfarct de miocard.

Forma de prezentare: solutie injectabila

Citeste prospectul medicamentului Visipaque, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Informatii clinice: Mediu de contrast pentru examinari radiologice ale adultului: cardioangiografii, angiografie cerebrala (conventionala sau i.a.DSA), angiografie periferica (conventionala sau i.a.DSA), angiografie abdominala (i.a.DSA), urografie, flebografie, examinare CT cu contrast.

Forma de prezentare: solutie injectabila

Citeste prospectul medicamentului Votrex, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Actiune terapeutica: Antireumatic, antiinflamator, analgezic.

Compozitie:

Citeste prospectul medicamentului Typhim VI, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Prevenirea febrei tifoide la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 2 ani, in special la persoanele care calatoresc in zone endemice, persoane care migreaza, personal medical si personal militar.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Tenormin, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hipertensiune; angina pectorala; aritmii cardiace; infarct de miocard; administrarea precoce si tardiva.Dozare si administrare: Adulti: Hipertensiune. Majoritatea pacientilor raspund la o doza zilnica de 50-100 mg oral, administrata in priza unica. Efectul va fi complet dupa una sau doua saptamani. O scadere suplimentara a presiunii sanguine poate fi obtinuta prin asocierea Tenormin cu alti agenti antihipertensivi. Angina.

Forma de prezentare: Tenormin comprimate se prezinta sub forma de comprimate filmate, rotunde, biconvexe, continand 50 sau 100 mg atenolol Ph Eur. Tenormin solutie injectabila se prezinta sub forma de solutie apoasa, izotonica, tamponata cu citrati, continand 5 mg atenolol Ph Eur in 10 ml.

Citeste prospectul medicamentului Xylocaine adrenaline, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Anestezia prin infiltratie în proceduri stomatologice cu durata mai lunga. Anestezia prin bloc regional în stomatologie.

Contraindicatii:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Omniscan, solutie injectabila 0,5 mmol/ml si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Propranolol, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Actiune...
Citeste prospectul medicamentului Metilergometrina Maleat, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Peflacine, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Miacalcic, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului mydocalm, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...