Specula cinematograf

Lista articolelor despre specula cinematograf pe AflaCum.ro

Articole despre specula cinematograf

Citeste cele mai noi articole despre specula cinematograf publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre specula cinematograf, pe AflaCum.ro!

Tuturor ne place sa vedem filme pe marele ecran. Dar multe lucruri in cinematografe par destul de ciudate. De exemplu, faptul ca popcornul e, adesea, la fel de scump ca biletul. Iata cateva lucruri ciudate despre cinematografe, pe care, cel mai probabil, nu le stiai.

1. Oamenii de serviciu nu curata in mod corespunzator salile de cinema din cauza pauzelor prea mici dintre vizionari. Cu siguranta, ti s-a intamplat macar o data sa simti pardoseala lipicioasa cand intri la film. Aceste accidente se intampla din cauza timpului limitat pe care oamenii de serviciu il au intre doua filme. Podeaua se curata cel mai bine pe timp de noapte. Asa ca la prima vizionare, de dimineata, n-o sa simti nimic ciudat sub picioare cand patrunzi in sala.

2. Este mai usor pentru omul de serviciu sa ridice gunoiul daca il pui pe scaun, decat daca il pui langa sau sub scaun. Sigur ca un om civilizat ia resturile cu el si le arunca la gunoi. Din pacate, multi s-au obisnuit sa lase paharul de plastic sau cutia de popcorn in sala. Daca tot nu te sinchisesti sa arunci la gunoi ce a ramas, macar nu pune mizeria pe parchet sau, mai rau, sub scaun. Angajatilor le va fi mult mai greu sa curete dupa tine!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.