Spiropent, astm bronsic

Lista articolelor despre spiropent si astm bronsic pe AflaCum.ro

Articole despre spiropent si astm bronsic

Citeste cele mai noi articole despre spiropent si astm bronsic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre spiropent si astm bronsic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Spiropent, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Spiropent este indicat in terapia astmului bronsic persistent usor, moderat, sever, astmului bronsic cu manifestari nocturne, a astmului bronsic de efort, a BPOC.

Forma de prezentare: Comprimate a 0,02 mg clenbuterol clorhidrat. Sirop, flacon de 100 ml cu 0,005 mg clenbuterol clorhidrat/5 ml.

Citeste prospectul medicamentului Spiropent, sirop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Spiropent este indicat in terapia astmului bronsic persistent usor, moderat, sever, astmului bronsic cu manifestari nocturne, a astmului bronsic de efort, a BPOC.

Forma de prezentare: Comprimate a 0,02 mg clenbuterol clorhidrat. Sirop, flacon de 100 ml cu 0,005 mg clenbuterol clorhidrat/5 ml.

Citeste prospectul medicamentului Tilade si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tilade este recomandat in tratamentul astmului bronsic atunci cand se urmareste terapia antiinflamatorie profilactica si mai ales la pacientii al caror astm nu este controlat corespunzator cu alte medicamente. Tilade se poate utiliza si concomitent cu oricare alt medicament recomandat in prezent in tratamentul astmului bronsic.

Forma de prezentare: Flacon presurizat cu eliberare dozata (aerosol), flacoane continand 56 sau 112 doze, fiecare doza eliberand 2 mg de nedocromil sodic.Componente inactive: diclor-tetrafluoretan BP, diclor-dufluormetan BP, sorbitan trioleat, zaharina sodica.

Citeste prospectul medicamentului Tilade mint si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tilade Mint este recomandat in tratamentul astmului bronsic atunci cand se urmareste terapia antiinflamatorie profilactica si mai ales la pacientii al caror astm nu este controlat corespunzator cu alte medicamente. Tilade Mint se poate utiliza si concomitent cu oricare alt medicament recomandat in prezent in tratamentul astmului bronsic.

Forma de prezentare: Flacon presurizat cu eliberare dozata (aerosol), flacoane continand 56 sau 112 doze, fiecare doza eliberand 2 mg de nedocromil sodic.Componente inactive: Diclor-tetrafluoretan BP, diclor-dufluormetan BP, sorbitan trioleat, dentomint (mentol, carvona, menthona, anetol), saharina sodica.

Citeste prospectul medicamentului Taleum si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Astm bronsic de natura alergica, bronsita indusa de factori externi si componente alergice.

Actiune terapeutica: Cromoglicatul de sodiu inhiba eliberarea mediatorilor mastocitelor pulmonare activati de diferiti stimuli imunologici si neimunologici.

Citeste prospectul medicamentului Zaditen, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Prevenirea pe termen lung a: astmului bronsic (toate formele, inclusiv cele mixte), bronsitei alergice, simptomelor astmatice ale febrei de fan (Zaditen-ul nu este eficace in suprimarea crizelor de astm deja instalate).

Prevenirea si tratamentul alergiilor multisistemice: urticarie acuta si cronica, dermatita atopica, rinita si conjunctivita alergice.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Intal, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Astm...
Citeste prospectul medicamentului FOSTER 100/6 micrograme pe doza solutie de inhalat presurizata si afla pentru ce este...
Citeste prospectul medicamentului Duaspir Diskus, pulbere de inhalat si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului EFEDRINA, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului BRONHODILATIN , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Budesonid, aerosol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Astm...