Spray nazal

Lista articolelor despre spray nazal pe AflaCum.ro

Articole despre spray nazal

Citeste cele mai noi articole despre spray nazal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre spray nazal, pe AflaCum.ro!

Multi romani cu probleme mai mici sau mai mari de respiratie folosesc un spray nazal. E o solutie usoara si eficienta, dar care, pe termen lung, chiar si mediu, provoaca dependenta. Ca sa nu ajungi in aceasta situatie, te invatam cum sa previi si sa combati dependenta de spray-uri nazale!

Cum sa previi dependenta de spray-urile nazale:

- foloseste-l rar , chiar daca narile se infunda mai des. Mai bine respiri pe gura decat sa apelezi frecvent la spray-ul nazal;

Congestia nazala (nasul infundat) este o afectiune comuna, care se manifesta prin umplerea tesuturilor nazale cu lichide si care poate fi insotita de congestia sinusurilor si eliminare de mucus.

Nasul infundat poate fi fi tratat cu usurinta, cu ajutorul unui spray nazal cu solutie salina (apa cu sare). Iata cum se prepara solutia salina:

Lucruri necesare:
• Sare de mare sau sare de masa;
• Un recipient cu spray mic (30-60 ml).

Citeste prospectul medicamentului Vibrocil, spray nazal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Raceli, rinite acute si cronice, rinite alergice sezoniere (febra fanului) si nesezoniere, sinuzite acute si cronice, ingrijire pre- si postoperatorie. Adjuvant in otite medii acute.

Vibrocil curata nasul respectand fiziologia cililor vibratili si a mucoasei nazale. Prin actiunea sa selectiva asupra receptorilor alfa 1-adrenergici ai sistemului venos cavernos al mucoasei nazale, fenilefrina exercita un efect vasoconstrictor bland care permite o decongestie rapida si durabila. Dimetindenul maleat, un antihistaminic anti H1, este o substanta antialergica eficace in doze mici si bine tolerata.

Citeste prospectul medicamentului Rhinocart® Aqua 50 mcg/doza, 100 mcg/doza si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Rinita alergica si non-alergica sezoniera si perena. Tratamentul polipilor nazali. Prevenirea aparitiei polipilor nazali, dupa polipectomie.

Forma de prezentare: Spray nazal.

Citeste prospectul medicamentului Olynth 0.5% spray nazal 2-6 ani si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Olynth® 0,05%, 0,1% aerosol nazal solutie este indicat pentru reducerea congestiei mucoasei nazale în coriza (guturai), gripa, rinita vasomotorie, rinita alergica si alte infectii ale cailor respiratorii superioare.

De asemenea, pentru favorizarea eliminarii secretiilor nazale, este indicat in sinuzita paranazala si otita medie catarala.

Citeste prospectul medicamentului Nasonex, spray nazal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Nasonex spray nazal suspensie apoasa este indicat in tratamentul simptomelor din rinita alergica sezoniera si perena, la adulti, adolescenti si copii cu varsta intre 3 si 11 ani.

La pacientii cu forme clinice moderate si severe de rinita alergica se recomanda folosirea Nasonex ca tratament profilactic, incepandu-se tratamentul cu doua-patru saptamani inaintea debutului sezonului polenic. Nasonex spray nazal - este de asemenea indicat ca tratament adjuvant la antibiotice in episoade acute de sinuzita la adulti si adolescenti cu varsta de peste 12 ani.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Mar Plus spray nazal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Miacalcic, spray nazal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Flixonase, spray nazal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Avamys spray nazal se utilizeaza pentru tratamentul simptomelor de rinita alergica, care includ obstructie nazala, mancarime sau...
Citeste prospectul medicamentului BECONASE, spray nazal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Alisade este un spray nazal care contine substanta activa furoat de fluticazona. Pentru ce se utilizeaza Alisade? ...