Stamicin

Lista articolelor despre stamicin pe AflaCum.ro

Articole despre stamicin

Citeste cele mai noi articole despre stamicin publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre stamicin, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Stamicin, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Candidoza oro-faringiana si intestinala; asociat antibioterapiei pentru prevenirea dezechilibrelor florei intestinale.

Compozitie: Un comprimat filmat contine 500 000 UI nistatin.

Citeste prospectul medicamentului Stamicin, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Pentru profilaxia candidozelor se administreaza concomitent cu antibioticele cu spectru larg de actiune de obicei dupa 7-10 zile, dupa cure prelungite cu hormoni glucocorticoizi, la bolnavii debili, postoperator; curativ, pentru tratamentul candidozelor localizate la nivelul mucoaselor digestive (bucofaringiana, intestinala, anala), de asemenea, al candidozelor pulmonare, genitale, cutanate.

Drajeuri continand 500000 UI nistatina, antibiotic extras din culturi de Streptomyces noursei.

Citeste prospectul medicamentului Stamicin, pulbere suspendabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Curativ, pentru tratamentul diferitelor forme de candidoze digestive si cutanate; profilactic pentru a preveni aparitia candidozelor digestive si cutanate, se administreaza concomitent cu antibioticele antibacteriene cu spectru larg de actiune utilizate mai mult de 7 zile, dupa cure prelungite cu hormoni glucocorticoizi, la bolnavii tratati cu imunosupresoare sau la cei debili postoperator.

Prezentare: Flacoane cu 6 g pulbere suspendabila continand cate 400.000 UI/nistatina, antibiotic extras din culturi de Streptomyces noursei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.