Steroizi

Lista articolelor despre steroizi pe AflaCum.ro

Articole despre steroizi

Citeste cele mai noi articole despre steroizi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre steroizi, pe AflaCum.ro!

Preparatul se foloseste pentru a stimula maturarea foliculara la femei, spermatogeneza la barbati si pentru promovarea secretiei de steroizi gonadali.

Compozitie: Flacoane injectabile continand 75 u.i. sau 150 u.i. menotropina.

Actiune terapeutica: Humegon contine menotropina (hMG) liofilizata, cu un inalt grad de purificare, obtinuta din urina de femeie. Actiunile FSH si LH sunt in proportie de 1:1. Preparatul se foloseste pentru a stimula maturarea foliculara la femei, spermatogeneza la barbati si pentru promovarea secretiei de steroizi gonadali. In plus, poate fi folosit cu succes in cadrul programelor de reproducere asistata medical (de ex. fertilizarea in vitro, transferul embrionar, transferul intrafallopian al gametului). In general, Humegon se combina cu Pregnyl; tratamentul combinat poate fi fie secvential (pentru inducerea ovulatiei sau hiperstimularea controlata) sau concomitent (pentru stimularea celulelor Leydig). Deoarece hMG este de origine umana, nu se asteapta aparitia anticorpilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.