Stil viata sanatos

Lista articolelor despre stil viata sanatos pe AflaCum.ro

Articole despre stil viata sanatos

Citeste cele mai noi articole despre stil viata sanatos publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre stil viata sanatos, pe AflaCum.ro!

Femeile, in special, cheltuie o multi bani pe produse de ingrijire a pielii, fetei si corpului, insa picioarele au nevoie de o ingrijre speciala, de asemenea.

Iata cateva remedii naturiste, la indemana si putin costisitoare, pentru ingrijirea picioarelor:

1. Mergeti pe jos, cu bicicleta sau inotati in mod regulat, pentru a va mentine picioarele in forma.

2. Tonifiati-va musculatura picioarelor, prin niste exercitii simple. Tineti-va picioarele usor departate si in paralel. Prindeti spatarul unui scaun cu mainile sau rezemati-va de un perete. Tineti spatele drept si ridicati-va pe varfuri, inspirand adanc.

Sistemul imunitar protejeaza organismul uman impotriva virusilor, a bacteriilor si a altor microorganisme care pot impiedica functionarea normala a acestuia, prevenind imbolnavirea si aparitia infectiilor.

Daca organismul vostru prezinta semne ale slabirii sistemului imunitar, atunci este cazul sa luati niste masuri, pentru a-l intari, dupa cum urmeaza:

Luati vitamine, minerale, antioxidanti, plante si suplimente de intarire a sistemului imunitar, in mod regulat. Puteti de asemenea sa consumati fructe si legume, ce contin nutrienti si vitamine, care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitaminele C si E sunt cele mai utile in acest sens.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.