Superstitii

Lista articolelor despre superstitii pe AflaCum.ro

Articole despre superstitii

Citeste cele mai noi articole despre superstitii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre superstitii, pe AflaCum.ro!

Crezi in superstitii? Atunci, vei citi cu interes urmatorul articol. Si pasarile pe care le vezi, in anumite momente, in natura, pot prevesti anumite intamplari. Sa vedem despre ce este vorba.

1. Cucul. Daca, prin preajma, ai auzit un cuc cantand, e semn bun. Urmeaza o perioada prospera.

2. Ciocanitoarea. In copacul din gradina ta o ciocanitaore nu se mai lasa plecata? E semn ca in viata ta vor aparea succese. Acelasi succes si daca intalnesti accidental o ciocanitoare. Din pacate, intalnirea cu harnicuta pasare poate insemna si ca in preajma exista oameni care te dusmanesc.

Deochiul reprezinta o putere ce nu poate fi explicata stiintific(magica), atribuita unor oameni, de a imbolnavi persoanele asupra carora isi fixeaza privirea. Aceste puteri cu impact negativ sunt folosite de asa-zisii vampiri energetici sau de diavol, din punctul de vedere al Bisericii. Daca esti sigur ca exista deochi, trebuie sa citesti articolul de mai jos.

Cum percepe Biserica deochiul. Sfantul Vasile cel Mare ar fi spus ca deochiul nu este altceva decat o actiune a diavolului savarsita de oamenii invidiosi. Aceasta actiune poate face rau oricarei persoane ce e lipsita de aparare. Iar oamenii lipsiti de aparare sunt cei care nu se roaga, nu postesc, nu se spovedesc, nu se impartasesc si nu iau parte la viata liturgica. Concluzie: daca doresti sa nu fii expus deochiului, fii credincios si roaga-te. Exista chiar o rugaciune speciala impotriva deochiului.

Cum percep bioenergoterapeutii deochiul. Deochiul ar fi un furt de energie de la persoana care este deochiata. Din pacate, un astfel de fenomen poate fi atat de puternic incat poate sa provoace decesul persoanei aflate sub efectul deochiului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.