Superstitii. Ce prevestesc pasarile

Superstitii. Ce prevestesc pasarile

Crezi in superstitii? Atunci, vei citi cu interes urmatorul articol. Si pasarile pe care le vezi, in anumite momente, in natura, pot prevesti anumite intamplari. Sa vedem despre ce este vorba.

1. Cucul. Daca, prin preajma, ai auzit un cuc cantand, e semn bun. Urmeaza o perioada prospera.

2. Ciocanitoarea. In copacul din gradina ta o ciocanitaore nu se mai lasa plecata? E semn ca in viata ta vor aparea succese. Acelasi succes si daca intalnesti accidental o ciocanitoare. Din pacate, intalnirea cu harnicuta pasare poate insemna si ca in preajma exista oameni care te dusmanesc.

3. Barza. Stim cu totii expresia te-a adus barza, cu referire la nasterea unui copil. Ei bine, ea s-a nascut dintr-o veche superstitie. Daca vezi o barza, e foarte posibil ca in familia ta sa mai apara un membru. Tot barza ar prevesti o perioada de bunastare.

4. Porumbelul. Intalnirea cu porumbelul ar trebui sa aduca fericirea in viata unui om. Iar daca zboara in jurul casei, e semn de casatorie.

5. Vulturul. Daca ai vazut un vultur, e semn ca vine o mare bucurie in viata ta.

6. Bufnita. O superstitie veche mai spune ca atunci cand dam cu ochii de o bufnita(desi, e greu de crezut, deoarece e o pasare de noapte) s-ar putea sa ne imbolnavim. De asemenea, daca pasarea canta de 3 ori la rand, cineva va muri(o persoana din jona unde canta).

7. Soimul. Aceasta pasare superba ar aduce ghinion si dezastre...

8. Cioara. Un card de ciori care zboara din partea stanga nu reprezinta un semn bun. Se spune ca poarta cu ele spiritul diavolului.

9. Cocosul alb este asimilat ghinioanelor. Daca aceasta pasare canta in ziua nuntii, se crede ca mirii respectivi vor avea o casatorie plina de nefericire si certuri.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai, deja, cateva oite si vrei sa le inmultesti, ar fi cazul sa tii cont de...
Deochiul reprezinta o putere ce nu poate fi explicata stiintific(magica), atribuita unor oameni, de a imbolnavi persoanele...