Supliment

Lista articolelor despre supliment pe AflaCum.ro

Articole despre supliment

Citeste cele mai noi articole despre supliment publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre supliment, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Minceur 24 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Comprimatul pentru zi ajuta la arderea grasimilor si dreneaza in profunzime. Comprimatul pentru seara reduce stocarea grasimilor si fortifica silueta.

Minceur 24 Slabire Rapida este un supliment de dieta pentru slabit cu 28 de comprimate:14 comprimate galbene pentru zi si 14 comprimate albastre pentru seara.

Indicatii: Adrusen este util in procesele degenerative retiniene.

Adrusen este un supliment indicat atunci cand un aport extern de vitamine, micronutrienti si acizi grasi polinesaturati este necesar pentru normalizarea proceselor biochimice si fiziologice.

Compozitie si Mod de Prezentare

One A Day Multivitamine este un supliment alimentar pentru adulti si copii pe baza de vitamine si minerale.

Indicatii: Carente nutritive datorita unui aport alimentar inadecvat sau tulburarilor de nutritie (masticatie si deglutitie), insuficienta secretiilor digestive, tulburarilor de absorbtie intestinala, diete speciale, pierderea apetitului; perioadele de crestere, graviditate, stari infectioase, efort fizic intens, prelungit; in cursul sau dupa tratament cu antibiotice si chimioterapie, in timpul si dupa imbolnavirile acute sau cronice.

Prezentare farmaceutica: One A Day Baby - comprimate masticabile continand 9 vitamine plus calciu.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.