Suspensie injectabila

Lista articolelor despre suspensie injectabila pe AflaCum.ro

Articole despre suspensie injectabila

Citeste cele mai noi articole despre suspensie injectabila publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre suspensie injectabila, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Rudivax, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Acest produs este un vaccin. Imunizarea activa impotriva rubeolei incepand cu varsta de 12 luni la copii de ambele sexe. Inainte de aceasta varsta persistenta anticorpilor materni poate reduce raspunsul imun.

Vaccinarea este in special indicata fetelor de varsta pre- si postpubertala, cat si femeilor aflate la varsta fertilitatii. Acestea nu vor fi vaccinate decat daca nu sunt gravide si daca evita sarcina in urmatoarele 2-3 luni de la vaccinare (se prescriu anticonceptionale 2 luni).

Citeste prospectul medicamentului Insulatard HM penfill, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Diabet Zaharat.

Insulina biosintetica umana este fabricata prin tehnologie ADN recombinant folosind ca organism de producere celulele de drojdie. Aceasta insulina este identica cu insulina umana si este de puritate monocomponent.

Citeste prospectul medicamentului  Depocyte, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Leucemia acuta non-limfocitara la adult si copil. Leucemia acuta limfocitara. Leucemia mielocitara cronica (faza blastica).

Forma de prezentare:

Indicatii: Este indicat pentru prevenirea combinata a difteriei, tetanosului si tusei convulsive.Vaccin adsorbit impotriva difteriei, tetanosului si tusei convulsive.

Compozitie: O singura doza de vaccin liofilizat contine: Ingrediente active: anatoxina difterica purificata: o doza vaccinanta *, anatoxina tetanica purificata: o doza vaccinanta **, bordetella pertussis > 4 U.I. Excipienti: hidroxid de aluminiu (exprimat ca Aluminiu) 1,25 mg, solutie de clorura de sodiu 0,9% q.s. 0,5 ml. Conservant: mercurothiolat de sodiu 0,05 mg.

Forma de prezentare: Suspensie injectabila.

Actraphane este o insulina umana utilizata in tratamentul diabetului zaharat.

Actraphane este un amestec de insulina cu actiune rapida si insulina cu actiune prelungita. Aceasta inseamna ca la jumatate de ora dupa injectare, Actraphane va incepe sa va scada nivelul zaharului din sange si efectul va dura aproximativ 24 ore.

INAINTE SA UTILIZATI ACTRAPHANE