Tagamet

Lista articolelor despre tagamet pe AflaCum.ro

Articole despre tagamet

Citeste cele mai noi articole despre tagamet publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tagamet, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tagamet si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tagamet este un antagonist al receptorului histaminic H2, care inhiba rapid secretia gastrica acida bazala stimulata si reduce secretia de pepsina.

Tagamet este indicat in tratamentul ulcerelor duodenale si gastrice benigne, ulcerelor recurente si hiatale, refluxului gastroesofagian si al altor afectiuni in care reducerea aciditatii gastrice cu Tagamet s-a dovedit a fi benefica: simptomatologia dispeptica persistenta, cu sau fara ulceratie, in particular durerea in etajul abdominal superior corelata cu mesele; profilaxia hemoragiei gastrointestinale in ulcerul de stres la pacientii considerati cu risc de sindrom de aspiratie cu lichid gastric acid (sindromul Mendelson), in mod particular in obstetrica la pacientele aflate in travaliu; pentru a reduce malabsorbtia si pierderea de lichide in sindromul de ansa intestinala scurta; in insuficienta pancreatica pentru reducerea degradarii enzimelor administrate suplimentar. Tagamet este, de asemenea, recomandat in tratamentul sindromului Zollinger-Ellison.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.