Tantari metode

Lista articolelor despre tantari metode pe AflaCum.ro

Articole despre tantari metode

Citeste cele mai noi articole despre tantari metode publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tantari metode, pe AflaCum.ro!

Tantarii reprezinta o amenintare pentru om in timpul sezonului cald! Patrund cu usurinta in orice casa si ataca fara rezerve. Multi oameni cumpara spray-uri si/sau pastile impotriva acestor insecte, fara sa tina cont ca mirosul emanat de aceste insecticide este toxic.

Exista mai multe metode NATURALE prin intermediul carora poti sa scapi de tantari. Ne vom opri, astazi, asupra unei retete simple si foarte eficiente. Utilizand solutia pe care ti-o vom prezenta mai jos, tantarii nu se vor mai apropia de tine!

Reteta impotriva tantarilor. Ai nevoie de:

Tantarii ne invadeaza locuintele odata cu cresterea temperaturilor si ataca fara mila, mai ales pe cei cu sangele mai dulce! Cercetarile au dovedit ca tantarii pot invata rapid mirosurile gazdelor, transformand unele persoane in victime preferate. Pe piata, exista o multime de produse chimice impotriva tantarilor. Nu e necesar sa apelezi la ele, deoarece exista si metode naturale de alungare a acestor insecte mici care ne dau atata bataie de cap.

6 remedii naturale pentru a tine tantarii departe de corp.

Plante impotriva tantarilor. Repelentii chimici nu sunt singurii agenti eficienti impotriva tantarilor. Diferite plante pot alunga micii consumatori de sange. Monarda punctata, busuiocul, rozmarinul, usturoiul, lavanda, iarba de citronella si galbenelele actioneaza foarte bine impotriva tantarilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.