Testere cosmetice utilizare

Lista articolelor despre testere cosmetice utilizare pe AflaCum.ro

Articole despre testere cosmetice utilizare

Citeste cele mai noi articole despre testere cosmetice utilizare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre testere cosmetice utilizare, pe AflaCum.ro!

Folosesti frecvent testerele cosmetice din magazine? E firesc. Vrei sa fii mereu in ton cu ultimele schimbari in materie de make-up. Ai grija, insa! Testerele din magazine nu sunt inlocuite dupa ce sunt folosite de fiecare persoana. Asta inseamna ca exista riscul de a contracta anumiti virusi, deloc prietenosi.

Tocmai pentru a evita imbolnavirile, te invatam cum sa folosesti in siguranta testerele cosmetice din magazine:

1. Nu folosi produsele pe suprafata tenului. Incearca respectivul produs cosmetic pe mana sau pe incheietura mainii. Astfel riscul de a contracta un virus sau o infectie scade. Mai mult, daca folosesti o pensula de unica folosinta pentru a aplica produsul, asigura-te ca nu o mai inmoi inca o data in produs dupa ce ai folosit-o pe pielea ta. Pui aplicatorul curat intr-un produs care poate fi infestat cu germeni. Apoi, il vei aplica direct pe buze sau pe ochi. Asta pentru ca in momentul in care ai sters produsul cu un servetel antibacterian ai sterilizat doar un strat, iar urmatorul nu va fi la fel de curat. Daca vrei sa testezi un ruj, incearca in palma, nu pe incheietura mainii. Palma are o culoare mai apropiata de cea a buzelor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.