Tinidazol

Lista articolelor despre tinidazol pe AflaCum.ro

Articole despre tinidazol

Citeste cele mai noi articole despre tinidazol publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tinidazol, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tinidazol 500 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Giardioza, trichomoniaza genito-urinara (la ambele sexe), amoebiaza intestinala si hepatica, gingivita ulcerativa necrozata (Vincent), vaginita nespecifica, infectii cu germeni anaerobi (si pentru prevenirea preoperatorie a acestora).

Compozitie: Un comprimat filmat contine 500 mg tinidazol.

Citeste prospectul medicamentului Tinidazol, solutie perfuzabila 2g/l si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul infectiilor cu anaerobi cand nu se poate aplica tratamentul oral: septicemii, sinuzite, pneumonii, abcese pulmonare, osteomielite, avort septic, peritonite, infectii intraabdominale sau ale plagilor dupa interventii chirurgicale.

Infectii cu: Bacteroides fragilis, alte specii de Bacteroides si fusobacterii, peptococi, peptostreptococi, clostridii, Veillonella. Profilaxia infectiilor cu bacterii anaerobe. In interventiile chirurgicale pe tractul gastrointestinal, aparat urinar si genital.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.