Tipuri genti

Lista articolelor despre tipuri genti pe AflaCum.ro

Articole despre tipuri genti

Citeste cele mai noi articole despre tipuri genti publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tipuri genti, pe AflaCum.ro!

Pleci in vacanta? Banuim ca ai pus in bagaj toate cele necesare. Sau poate nu! Ti-ai pregatit geanta de plaja? Daca da, crezi ca este potrivita pentru destinatia aleasa? Iti aratam cum trebuie sa arate o geanta de plaja in functie de locul ales pentru concediu.

1. Grecia. Daca ai ales tara marilor filosofi, culorile potivite pentru vestimentatia ta sunt albastrul marin si albul. Dungile nu trebuie sa lipseasca, de asemenea. Poti alege o geanta din paie cu aspect clasic sau una moderna confectionata din rafie si stilizata cu flori mari din panza. Ambele sunt potivite pentru destinatii precum Mikonos sau Santorini.

2. Brazilia. Daca ai buget sa mergi in Brazilia, trebuie sa adaugi in bagaje multa culoare. Alege haine si accesorii de plaja in culori aprinse si printuri florale/ tropicale. Spre exemplu,  alege o geanta in culorile nationale ale Braziliei: verde, galben si albastru. Proportiile de culoare raman la aprecierea ta.

O petrecere este intotdeauna un moment special pentru o femeie. Asa ca trebuie sa fie atenta la toate detaliile, de la look, vestimentatie pana la accesorii. Azi, iti oferim cateva idei cu privire la geanta pe care o poti purta la party pentru a fi admirata de toata lumea!

Gentile pe care le ai ti se par demodate sau nepotrivite pentru evenimentul la care trebuie sa mergi la sfarsit de saptamana? Nu te impacienta! Iti oferim un mic ajutor! Iata cinci modele de genti pentru petrecere cu care ai putea s-o inlocuiesti pe cea veche:

1. Clutch. Cluthcul te va cuceri instant, datorita dimensiunilor sale mici. In plus, e usor de manevrat, stralucitor si glamouros. Ce sa mai, o gentuta-bijuterie!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.