Tract urinar

Lista articolelor despre tract urinar pe AflaCum.ro

Articole despre tract urinar

Citeste cele mai noi articole despre tract urinar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tract urinar, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Uricol, granule efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii cronice ale tractului urinar (pielite, pielonefrite, cistite) si infectii asociate cu vezica neurogena; profilaxia reinfectarii unei urini sterile la pacientii cu urina reziduala insotind unele tulburari neurologice si cu cateterizare prelungita a vezicii; spasme ale tractului urinar; pentru inlaturarea disconfortului datorat hipermotilitatii rezultand din inflamatii ca in cistite, prostatite, uretrice si uretrocistite; adjuvant in tratamentul gutei.

Pentru litiaza urinara, antiseptic urinar, antispastic.

Citeste prospectul medicamentului  Echinacin, solutie orala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al infectiilor recurente ale cailor respiratorii si ale tractului urinar.

Forma de prezentare

Blexon este un medicament indicat in tratarea infectiilor de tract urinar.

Prospect: Acest medicament amelioreaza si vindeca infectiile de tract urinar cu tulpini sensibile de colibacili, Klebsiella enterobacter, Proteus mirabilis, P. vulgaris si P. morgagnii, infectii ale prostatei; shigelloza cu tulpini sensibile de Shigella flexnerii si S. sonnei; in cazuri unde se impune tratamentul antimicrobian al salmonelozei si al febrei tifoide; in bronsita cronica; pararinosinuzita acuta; nocardioza; pneumonie cu Pneumocystis carinii.

Compozitie: 1 comprimat contine: Trimetoprim 80 mg. Sulfametoxazol 400 mg. Excipienti q.s.

ITU sau infectia de tract urinar este o infectie bacteriana.

Este cauzata de bacterii care ajung in vezica urinara sau rinichi. Se poate observa in urina. Unii considera ca urina cauzeaza ITU, dar acest lucru nu e adevarat, din moment ce urina nu contine bacterii pana in momentul in care este expusa mediului inconjurator. O infectie la nivelul vezicii urinare este un caz simplu de ITU, cunoscuta ca cistita.

Infectia la rinichi este o afectiune mai serioasa si se numeste pielonefrita. Tratamentul pentru ITU se poate face cu antibiotice si cantitati crescute de fluide pentru a evita perpetuarea infectiei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.