Transplant, rapamune

Lista articolelor despre transplant si rapamune pe AflaCum.ro

Articole despre transplant si rapamune

Citeste cele mai noi articole despre transplant si rapamune publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre transplant si rapamune, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Rapamune si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Rapamune este un medicament care contine substanta activa, sirolimus.

Medicamentul este disponibil sub forma de solutie orala (1 mg/ml) si sub forma de tablete triunghiulare (albe: 1 mg; galbene: 2 mg).

Ciclosporina IDL, capsule moi se foloseste in situatii chirurgicale, atunci cand se efectueaza un transplant.

Indicatii: in transplant: Prevenirea rejetului transplantului de organe solide. Capsulele de Ciclosporina IDL se pot administra in monoterapie sau in asociere cu doze mici de corticosteroizi sau alte imunosupresoare pentru prevenirea rejetului transplantului alogen

Compozitie: Capsule care contin ciclosporina 25 mg, 50 mg respectiv 100 mg. O capsula Ciclosporina IDL 25 mg contine ricinoleat de macrogolglicerina 149,5 mg si sorbitol 6,7 mg. O capsula Ciclosporina IDL 50 mg contine ricinoleat de macrogolglicerina 299.7 mg si sorbitol 14.1 mg.

Imuran este un medicament folosit ca antimetabolit imunosupresiv fie singur, fie, mai frecvent, in asociere cu alti agenti (de obicei corticosteroizi) si proceduri care influenteaza raspunsul imun.

Efectul terapeutic poate deveni evident doar dupa saptamani sau luni de tratament si poate include un efect steroidian minim, scazand astfel toxicitatea terapiei cu doze ridicate si prelungite a corticosteroizilor. Imuran, in combinatie cu corticosteroizi si/sau alti agenti si proceduri imunosupresive, este indicat pentru a creste rata de supravietuire la pacientii cu transplant de organe, de exemplu transplantul renal, cardiac, hepatic; si pentru a reduce nevoile de corticosteroizi la primitorii de transplant renal. Imuran, singur sau mai frecvent in asociatie cu corticosteroizi si/sau alte medicamente si proceduri, a fost folosit cu succes (ceea ce poate include tratamentul, reducerea dozelor sau tratamentul discontinuu cu corticosteroizi) la un numar de pacienti afectati de: artrita reumatoida severa; lupus eritematos sistemic; dermatomiozita si polimiozita; hepatita cronica activa autoimuna; pemfigus vulgar; poliarterita nodoasa; anemie hemolitica autoimuna; purpura trombocitopenica idiopatica cronica, refractara.

Forma de prezentare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.