Turism

Lista articolelor despre turism pe AflaCum.ro

Articole despre turism

Citeste cele mai noi articole despre turism publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre turism, pe AflaCum.ro!

Chiar si un animal de companie poate deveni o atractie turistica. De asemenea, el poate fi evaluat pe Google de catre persoanele care l-au vizitat. Astfel de locuri aparte trasforma fiecare calatorie intr-una speciala, iesita din comun.

Iata cateva atractii turistice neobisnuite din intreaga lume:

Cainele de la balcon din Gdansk, Polonia. Una dintre cele mai bine cotate atractii din Gdansk este cainele de la balcon. Golden retriever-ul pe nume Milka locuieste la coltul unei strazi. Adesea, superbul animal de companie se intinde pe marginea balconului si priveste trecatorii.

Instagram se afla pe lista celor mai importante platforme de socializare online, alaturi de Facebook si de Twitter. Popularitatea a ajuns atat de mare incat un astfel de site poate observa, la nivel macro, actiunile urmatoare ale utilizatorilor.

Spre exemplu, pe baza etichetarilor(hashtaguri), reprezentantii Instagram au putut sa intocmeasca un top al celor mai vizitate orase. Iata cum arata acesta:

1. Jakarta, Indonezia

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.