Ulcer gastric

Lista articolelor despre ulcer gastric pe AflaCum.ro

Articole despre ulcer gastric

Citeste cele mai noi articole despre ulcer gastric publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ulcer gastric, pe AflaCum.ro!

Ulcerul gastric se dezvolta atunci cand mucoasa stomacului sau cea din prima parte a intestinului subtire incepe sa se erodeze. Simptomele includ durere si arsuri in zona abdomenului, intre stern si buric, eructatii(ragaieli), greata, varsaturi, lipsa poftei de mancare, pierdere in greutate si senzatie de oboseala. Daca, din nefericire, ai fost diagnosticat/a cu ulcer gastric, vei primi de la medicul specialist un tratament pe baza de antiacide, blocanti ai acidului sau antibiotice.

Pe langa respectarea tratamentului prescris de medic, exista mai multe metode prin care poti tine ulcerul sub control. Iata care sunt acestea:

Ia medicamentele!

Citeste prospectul medicamentului Ulcoran, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul ulcerului gastric si duodenal, inclusiv ulcerele consecutive unui tratament medicamentos cu antiinflamatoare nesteroidiene, dupa intreruperea administrarii acestora.

Esofagita de reflux. Sindromul Zollinger-Ellison. Prevenirea recaderilor la pacientii cu ulcer recidivant. Prevenirea hemoragiilor in cazul unui ulcer provocat de stres la pacientii cu risc. Prevenirea hemoragiilor recidivante la bolnavii prezentand deja episoade hemoragice datorate unui ulcer sau unei eroziuni esofagiene, gastrice sau duodenale.

Citeste prospectul medicamentului Lanzap, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Se recomanda in tratamentul ulcerului gastric si duodenal, a esofagitei de reflux, a sindromului Zollinger-Ellison si a ulcerelor generate de tratamentul cu antiinflamatoare nesteroidiene.

Actiune terapeutica: Lanzap (lansoprazol) este un inhibitor al pompei de protoni gastrice. Lansoprazol-ul, un derivat benizimidazolic substituit actioneaza in faza finala a producerii de acid controland ca atare aciditatea intragastrica, independent de stimuli.

Citeste prospectul medicamentului Gastrofait, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ulcer gastric si duodenal, esofagita de reflux, gastrita cronica.

Compozitie: Fiecare comprimat contine 1g sucralfat.

Citeste prospectul medicamentului Gastrofait si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ulcer gastric si duodenal, esofagita de reflux, gastrita cronica.

Compozitie si Mod de Prezentare

Citeste prospectul medicamentului  Epirax, medicamente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ulcer gastric si duodenal, gastroduodenite, hipersecretie si hipersensibilitatea tractului digestiv, dispepsie neurogena, diskinezie biliara, colon spastic sau iritabil, colite, diaree, spasme ureterale si diskinezie, vezica urinara iritabila, enurezis nocturn, dismenoree.

Compozitie: Fiecare tableta contine: clordiazepoxid 5 mg; bromura de clidinium 2,5 mg.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.