Utlizare corecta masina spalat

Lista articolelor despre utlizare corecta masina spalat pe AflaCum.ro

Articole despre utlizare corecta masina spalat

Citeste cele mai noi articole despre utlizare corecta masina spalat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre utlizare corecta masina spalat, pe AflaCum.ro!

Masina de spalat este un obiect electrocasnic indispensabil pentru omul modern. Multe persoane o folosesc, din pacate, in mod eronat, neobtinand eficienta dorita si chiar facand-o nefunctionala. Daca si tu ai intampinat astfel de probleme, iti oferim, astazi, cateva sfaturi esentiale pentru utilizarea corecta a masinii de spalat rufe.

1. Incarcarea masinii de spalat. Ideal este sa incarci masina la 80% din capacitate. Daca pui prea multe rufe, acestea, nu se vor spala bine. Daca, pe de alta parte, pui prea putine haine murdare in masina, acestea ar putea avea de suferit.

2. Temperatura apei. O temperatura cuprinsa intre 40 si 60 grade Celsius este considerata optima pentru dezinfectarea lenjeriei si pentru indepartarea murdariei. Spalarea in apa rece nu distruge bacteriile si acarienii de pe lenjerii si de pe prosoape. In schimb, apa prea fierbinte poate deteriora tesaturile.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.