Vaccin gripal

Lista articolelor despre vaccin gripal pe AflaCum.ro

Articole despre vaccin gripal

Citeste cele mai noi articole despre vaccin gripal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vaccin gripal, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Vaccin gripal trivalent purificat inactivat si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Vaccinarea antigripala este recomandata in special pentru urmatoarele categorii de populatie: Persoanele care prezinta un risc crescut de a face complicatiile infectiei gripale: persoanele in varsta de peste 65 ani; persoanele care traiesc in institutii cu caracter de internare prelungita; persoanele cu afectiuni medicale cronice (pulmonare si cardiovasculare); persoanele cu boli metabolice cronice (diabet zaharat, disfunctii renale, hemoglobinopatii, imunosupresii).

Persoanele care pot transmite gripa celor cu risc crescut la complicatiile datorate gripei: medicii, cadrele sanitare medii, personalul auxiliar din spitale si unitati sanitare ambulatorii, cu prioritate cei din maternitati, sectii de terapie intensiva, statii de salvare; membrii familiilor persoanelor cu risc crescut.

Vaccinul gripal pandemic H5N1 Baxter AG este un vaccin folosit pentru prevenirea gripei"pandemice".

Ce este Vaccinul gripal pandemic H5N1 Baxter AG?

Vaccinul gripal pandemic H5N1 Baxter AG este un vaccin care se administreaza prin injectare. Acesta contine virusuri gripale care au fost inactivate (omorate). Vaccinul contine o tulpina de virus gripal numita A/VietNam/1203/2004 (H5N1).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.