Vaxigrip

Lista articolelor despre vaxigrip pe AflaCum.ro

Articole despre vaxigrip

Citeste cele mai noi articole despre vaxigrip publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vaxigrip, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Vaxigrip, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Vaxigrip este recomandat pentru profilaxia gripei la adulti si copii cu varsta de peste 6 luni. Vaxigrip este recomandat in special persoanelor in varsta (peste 60 ani), persoanelor suferinde de boli cardiovasculare, metabolice (diabet), boli respiratorii cronice, drepanocitoza, insuficienta renala si persoane care sufera de imunodeficiente congenitale sau dobandite.

De asemenea, se recomanda persoanelor expuse unui risc crescut la infectie datorita profesiunii lor, cum ar fi: personalul medical, persoane care lucreaza in medii aglomerate, persoane din colectivitati (elevi, personal didactic), institutionalizati (aziluri, camine, inchisori etc.). In cazul persoanelor la risc este indicata administrarea simultana a vaccinului antigripal Vaxigrip cu vaccinul pneumococic polivalent Pneumo 23 (in locuri anatomice diferite).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.