Verorab

Lista articolelor despre verorab pe AflaCum.ro

Articole despre verorab

Citeste cele mai noi articole despre verorab publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre verorab, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Verorab, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Prevenirea rabiei la subiectii expusi riscului de contaminare - Recomandat urmatoarelor categorii de persoane: grupuri profesionale supuse la risc de contaminare, medici veterinari, asistenti veterinari (incusiv studenti la facultatea de Medicina Veterinara), personalul tehnic ce lucreaza impreuna cu medicii veterinari, persoane din laboratoare ce manevreaza material contaminat cu virus rabic, persoane din abatoare, targuri de animale, crescatori de animale, fermieri, lucratori forestieri din zone enzootice, persoane care calatoresc in zone enzootice: Africa, America de Sud, Asia.

Tratamentul dupa contaminarea rabica confirmata sau doar suspecta - tratamentul persoanelor muscate de animale turbate sau suspecte de a fi turbate; tratamentul contactantilor. Tratamentul trebuie inceput imediat dupa contaminare intr-un Centru Antirabic. Tratamentul va fi adaptat tipului leziunii si conform cu statusul animalului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.