Vesna Vulović, sfaturi cadere

Lista articolelor despre Vesna Vulović si sfaturi cadere pe AflaCum.ro

Articole despre Vesna Vulović si sfaturi cadere

Citeste cele mai noi articole despre Vesna Vulović si sfaturi cadere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Vesna Vulović si sfaturi cadere, pe AflaCum.ro!

Care este inaltimea maxima de la care poti cadea si sa supravietuiesti? Nu exista un raspuns matematic! Cert este ca si o cadere de la primul etaj al unui bloc se poate termina rau. Ce sa mai vorbim despre o cadere de la 10 000 metri?! Totusi, exista o persoana care a cazut de la aceasta inaltime si a reusit sa scape cu viata! Este vorba despre insotitoarea de zbor iugoslava Vesna Vulovic!

Povestea incredibila a Vesnei Vulovic. In 1972, avionul in care se afla si Vulovic a explodat in urma unui atac cu bomba. Femeia a suferit rani grave, stand in coma cateva luni. Si-a revenit si a fost reangajata in aviatie, dar intr-un job de birou. Nu si-a amintit niciodata ce s-a intamplat in timpul acelui episod tragic de pe urma caruia doar ea a scapat…

Asadar, sa vedem care sunt sansele de supravietuire si cum trebuie sa te comporti atunci cand cazi de la inaltime mare. Sa speram ca nu te vei afla vreodata intr-o astfel de situatie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.