Vopsea lavabila curatare

Lista articolelor despre vopsea lavabila curatare pe AflaCum.ro

Articole despre vopsea lavabila curatare

Citeste cele mai noi articole despre vopsea lavabila curatare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vopsea lavabila curatare, pe AflaCum.ro!

Ai renovat casa? Probabil ca rasufli mai usor, insa nu e totul gata. Mai ai de curatat vopseaua lavabila de pe termopan si de pe tamplaria PVC. Oricat ai incerca, nu vei putea sa le pastrezi curate in totalitate. Vopseaua tot va pata in anumite zone! Asa ca trebuie sa stii cum s-o elimini din locurile unde nu are ce cauta.

1. Prevenirea. Pentru a nu umple termopanele si PVC-ul de pete, e indicat ca, dupa montaj, sa le acoperi cu folie de plastic lipita cu banda adeziva de hartie. Nu uita sa verifici, din cand in cand, pentru a te asigura ca foliile nu s-au rupt. Dupa ce ai lipit folia, demonteaza manerele.

2. Eliminarea petelor. Cum scriam si mai sus, e aproape imposibil sa nu iti scape vopsea in zone nedorite. Incearca sa cureti aceste pete imediat dupa aparitie. Cu cat trece mai mult timp, cu atat vor fi mai greu de indepartat. Ce trebuie sa faci:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.