Vorbire

Lista articolelor despre vorbire pe AflaCum.ro

Articole despre vorbire

Citeste cele mai noi articole despre vorbire publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vorbire, pe AflaCum.ro!

Papagalii sunt vorbareti naturali. Afla cum ii inveti sa vorbeasca!

Ei aleg cu usurinta cuvinte, spre deliciul multor proprietari de animale de companie. Desi majoritatea papagalilor au capacitatea de a produce sunete, cum ar fi vorbirea umana, exista anumite specii, care sunt absolut geniale in imitarea vorbirii umane si raspund atunci cand vorbesti cu ei. Acestia sunt papagali Amazon cu cap galben, cu ceafa galbena si fruntea albastra. De asemenea, cu cat este mai tanar papagalul, cu atat este mai usor sa il inveti sa vorbeasca.

Papagalii invata sa vorbeasca in numeroase moduri. Expertii spun ca papagalii, care sunt tinuti singuri cu proprietari care vorbesc foarte mult si cei tinuti cu alti papagali care vorbesc sunt mai predispusi la invatare.

De la nastere si pana la varsta de 2 ani, un copil comunica mai mult prin gesturi si prin plans.

Sa invete sa comunice, folosind cuvinte diferite, este cel mai important lucru legat de dezvoltare, prin care poate trece un copil. Copiii de peste un an, care nu intampina probleme in dezvoltare, progreseaza in mod natural, de la gangurit la a lega propozitii simple.

Exista, totusi, niste pasi pe care ii puteti urma pentru a va indruma copilul catre un progres in comunicarea orala.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.