Wc

Lista articolelor despre wc pe AflaCum.ro

Articole despre wc

Citeste cele mai noi articole despre wc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre wc, pe AflaCum.ro!

Apa curge incontinuu in vasul de toaleta? Daca da, atunci ceva nu e in regula. Apa ar trebui sa spele vasul pe interior doar atunci cand declansezi sistemul de tragere si cateva zeci de seucnde dupa, pana se umple bazinul.

De ce curge apa in toaleta fara oprire? O cauza ar putea fi cauzata de garnitura. Ori aceasta este imbacsita, ori s-a stricat. Iata ce trebuie sa faci pentru a verifica garnitura:

- opreste apa;

Toaleta de culoare inchisa? Nu ar fi o idee rea, daca ne gandim la mascarea murdariei. Totusi, cele mai multe WC-uri sunt albe! De ce aleg producatorii aceasta culoare? Motivele sunt simple si logice. Despre ele, in ceea ce urmeaza.

De ce sunt toaletele albe?

1. Cele mai multe toalete sunt realizate din portelan. Portelanul e folosit pentru WC-uri, deoarece este dur, rezistent. Dupa ardere, suprafata portelanului devine sticloasa, impermeabila si rezistenta la pete. Astfel, toaletele sunt mai usor de curatat, in ciuda faptului ca sunt albe. Portelanul devine alb cand este ars la temperaturi ridicate. Sigur ca se pot realiza toalete in alte culori. Pentru asta, producatorul ar trebui sa adauge un pigment(culoare) in compozitie, inaijnte de a arde portelanul. Si de ce sa se complice? Realizarea toaletelor albe, simple este mai usoara si mai ieftina!

Mirosul de urina este unul dintre cei mai mari dusmani ai baii tale. Indiferent cat ai fi de atent, atunci cand iti satisfaci nevoile fiziologice, acest lichid secretat de rinichi isi face loc prin cele mai ascunse locuri din toaleta si nu numai. Barbatii, desi nu o recunosc, scapa uneori, din neatentie sau chiar din nepasare, picaturi pe langa toaleta. In cateva zile, mirosul va deveni persistent si greu de suportat.

De aceea, astazi, te ajutam sa scapi definitiv de acest miros nedorit. Iata ce trebuie sa faci:

1. Curata capacul, dua ce il demontezi. Capacul WC-ului e sursa principala de microbi si de miros urat. Pentru a evita neplacerile, curata-l macar o data la 2 saptamani. Intai demonteaza-l. La o anumita perioda, n-ar strica sa il schimbi. Capacele de toaleta nu sunt asa de scumpe!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.