Cum va puteti decora gradina

Cum va puteti decora gradina

O gradina de legume, flori sau ierburi aromatice va poate aduce multe satisactii, constituind un adevarat sanctuar pentru impatimitii gradinaritului. Daca doriti sa adaugati o nota personala gradinii voastre, va puteti folosi propriile gusturi pentru a o decora dupa bunul plac.

Puteti adauga pete de culoare sau diferite statui. Iata cateva idei in acest sens:

1

Steagurile de gradina. Aceste elemente decorative pot adauga farmec unei gradini, fiind de diferite marimi, de la cele mici puse intre randuri, pana la cele mari, care marcheaza intrarea in gradina.

Exista doua optiuni cand vine vorba de steagurile de gradina. Puteti sa le cumparati din orice magazin de specialitate sau chiar din unele magazile obisnuite. Puteti, de asemenea, sa vi le faceti singuri, folosind materiale si vopsele impermeabile sau markere permanente.

Aveti nevoie, de asemenea, de suporturi, pe care le puteti face din ramuri de copaci sau din suporturi standard pentru steaguri, important e ca acestea sa permita steagului sa fluture in vant.

2

Semnele de gradina. Acestea sunt ca si steagurile de gradina si pot fi confectionate la fel. Aveti nevoie de un suport si niste vopsea de exterior pentru lemn. Puteti sa trasati forma cu un creion grafic, in functie de preferinte (flori, diferite legume, etc) si apoi le puteti picta. La sfarsit, aplicati un strat de lac impermeabil.

3

Statuile si fantanile de gradina. Le puteti procura din magazinele de specialitate. Unele statui au fantani incorporate. Unele sunt colorate, altele sunt doar gri. Amplasamentul depinde exclusiv de voi, dar acestea ar trebui sa confere echilibru gradinei. Exista o varietate de forme de statui.

4

Recipientele si uneltele de gradinarit. Daca vopsiti astfel de obiecte, folositi vopsea impermeabila, la fel ca in cazul semnelor si a steagurilor. Daca vopsiti ghivecele, potrivit continutului, puteti oferi un aer original gradinii voastre.

Unelte necesare:

1. Resturi de panouri din lemn

2. Vopsele impermeabile

3 Creion grafic pentru contur

4. Materiale impermeabile

5. Araci de lemn

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gradinile Zen sau karesansui isi au originile in Japonia, la inceputul anilor 1300. Muso Soseki, un preot...
Daca considerati ca ceva lipseste din gradina dumneavoastra, pentru a fi cu adevarat perfecta, aveti nevoie de...
In gradina este cam tot timpul ceva de facut; chiar si in lunile geroase. Ce sa mai...