Cum sa CONSTRUIESTI o MAGAZIE IEFTINA in GRADINA

Cum sa CONSTRUIESTI o MAGAZIE IEFTINA in GRADINA

Gradina este locul in care iti pui in practica talentul, ideile si munca; o munca foarte grea, dar frumoasa, ce poate fi simplificata enorm, daca ai la dispozitie o magazie in care sa pastrezi toate echipamentele de gradinarit.

O magazie reprezinta, intotdeauna, o solutie practica si ieftina pentru gradina ta. Nu trebuie sa fie o investitie majora. Magazia poate fi una simpla!

De ce sa construiesti o magazie in gradina ta?

1. Costuri mici - rezistenta garantata

- nu ai nevoie de materiale si finisaje scumpe;

- cauta materiale cu raport calitate-pret avantajos. Facem referire, spre exemplu, la placi de tabla cutata. Acestea sunt foarte rezistente in timp, fiind acoperite cu un strat de zinc care protejeaza impotriva coroziunii, iar cutele materialului ajuta la imbinarea usoara si eficienta a placilor. Aceasta tabla poate fi utilizata atat pentru pereti cat si pentru acoperisul magaziei.

2. Echipamentele se pastreaza in conditii optime

- te-ai saturat sa pui ustensilele in diverse locuri? Sa uiti unde le-ai pus? Sa nu le gasesti tocmai cand ai nevoie? Acum, toate astea nu vor mai fi o problema pentru ca vei tine toate instrumentele de gradinarit intr-un singur loc: in magazie, aranjate dupa necesitati!

3. Mobila veche devine utila

- daca ai mobila veche in casa, nu o arunca! O poti folosi in noua ta magazie. Ii vei gasi cu usurinta utilitatea.

4. Spatiu pentru plante in timpul iernii

- magazia va fi la baza un spatiu de depozitare. In plan secund, o poti folosi pentru protejarea plantelor mai sensibile la temperaturi scazute.

- trebuie sa creezi, evident o sursa de iluminare si una de incalzire, insa efortul va fi compensat. Vei avea un loc in care poti creste flori sau legume pe tot parcursul anului, indiferent de temperaturile de afara.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In gradina este cam tot timpul ceva de facut; chiar si in lunile geroase. Ce sa mai...
Nu toate florile ar trebui admirate pe timp de zi. Unele dintre ele pot adauga o nota...
Iunie inseamna, intotdeauna, inceperea, in mod oficial, a sezonului de vara. E luna cireselor inima-de porumbel si...