Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Piureul de spanac se poate fierbe singur si mixa cu lapte si unt, sau se poate fierbe in zeama de carne pentru a fi mai gustos.
Piureul de spanac se poate fierbe singur si mixa cu lapte si unt, sau se poate fierbe in zeama de carne pentru a fi mai gustos.
Ingrediente:
- 1,500 kg spanac,
- o ceapa (dupa gust),
- o lingura unt,
- 1/2 lingura de faina,
- o ceasca zeama de carne sau lapte,
- sare.
Mod de preparare:
Se alege, se spala si se fierbe spanacul.
Se scurge, se toaca fin pe un fund de lemn, sau se da prin masina.
Se taie marunt o ceapa si se prajeste usor cu o lingura de unt.
Se pune spanacul si se presara faina. Cand aceasta este bine amestecata, se toarna o ceasca din apa in care a fiert spanacul (sau o ceasca de lapte ori de zeama de carne).
Se tine pe aragaz amestecand mereu, pana ce spanacul a fiert si este destul de legat.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.