Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Turta de cartofi este un preparat culinar usor de realizat chiar si de catre gospodinele cu mai putina experienta in bucatarie.
Turta de cartofi este un preparat culinar usor de realizat chiar si de catre gospodinele cu mai putina experienta in bucatarie.
Ingrediente:
- 500 g cartofi,
- 50 g unt,
- sare, piper,
- o lingura de untura.
Mod de preparare:
Se coc cartofii la cuptor. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se sfarama cu furculita.
Se adauga sarea, piperul si untul.
Se incinge intr-o tigaie untura, se intind egal cartofii sfaramati, apasandu-i cu lingura, se lasa sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intoarce ca o clatita turta formata, lasand-o sa se rumeneasca si pe cealalta parte.
Mod de servire:
Se taie sferturi si se serveste pe langa legume.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.