Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Un aperitiv ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sau ca gustare la pachet (la scoala, la serviciu) sunt crochetele de gris.
Un aperitiv ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sau ca gustare la pachet (la scoala, la serviciu) sunt crochetele de gris.
Ingrediente:
- o ceasca gris,
- 3 cesti apa sau lapte,
- 2 oua,
- o lingura faina,
- 2 linguri untura,
- sare.
Mod de preparare:
Se toarna ca mai sus grisul in apa sau in laptele care clocoteste. Se pune sare.
Se fierbe amestecand mereu pana se ingroasa.
Cand s-a racorit, se pun ouale.
Din aceasta compozitie se fac cu mana crochete de grosimea unui carnat, se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte.
Mod de servire:
Crochetele de gris se servesc cu legume.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.