Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca va plac chiftelele, incercati sa le preparati altfel decat dupa reteta clasica.
Daca va plac chiftelele, incercati sa le preparati altfel decat dupa reteta clasica.
Foarte gustoase si aromate sunt chiftele de pasat cu branza. Aceste ingrediente inlocuiesc cu succes carnea.
Iata din ce ingrediente se prepara:
- o ceasca de pasat,
- ½ lapte,
- 2 oua,
- o lingura de branza rasa,
- sare,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de untura.
Mod de preparare:
Se spala o ceasca de pasat (faina de porumb macinata mare) si se pune sa fiarba Intr-o cratita cu ½ litru de lapte clocotit.
Cand pasatul este fiert si bine scazut se da la o parte, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu ouale puse pe rand, branza rasa si sare.
Se uda masa de aluat, se intinde compozitia cu cutitul intr-un strat de grosimea degetului.
Se taie patrate mici, care se dau prin pesmet si se prajesc in untura incinsa.
Mod de servire:
Chiftelele de pasat cu branza se servesc la masa cu legume sau cu salata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.