Reteta: Budinca de parmezan

Reteta: Budinca de parmezan

Budinca de parmezan este un antreu cald foarte gustos.

Ingrediente:

- o lingura de faina,
- un pahar de lapte,
- 3 oua,
- 125 grame parmezan,
- 125 grame unt proaspat,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se amesteca o lingura plina de faina cu un pahar de lapte.

2

Se pune la foc sa fiarba, amestecand mereu, pana se face ca un pireu de cartofi.

3

Se da la o parte sa se racoreasca si cat  mai este putin cald se pun pe rand galbenusurile, parmezanul ras, untul proaspat, sare si la urma cele 3 galbenusuri batute spuma.

4

Se pune sa fiarba in  baie de apa intr-o forma cu capac, unsa foarte bine cu unt.

5

Trebuie fiarta exact o ora. Se rastoarna si se serveste cu sos de rosii, parmezan ras sau cu sos de ciuperci.

Budinca de parmezan se serveste cu sos de rosii sau de ciuperci.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O cina aromata este intotdeauna bine venita dupa o zi lunga. Afla cum se face budinca de...
Vrei un mic dejun aparte, facut rpaid si fara mari batai de cap! Daca da, propunerea noastra...
Iti place budinca? Daca da, trebuie sa incerci reteta pe care ti-am pregatit-o astazi! Se prepara rapid,...