Reteta: Cascaval la capac

Reteta: Cascaval la capac

Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc, dupa numarul persoanelor.

Ingrediente:

- unt
- cascaval.

Mod de preparare:

1

In farfuriile de yena, se pune cate o lingurita de unt peste care se asaza cateva felii subtiri de cascaval moale.

2

Cascavalul la capac se lasa pe foc iute pana se topeste.

Mod de servire:

Se serveste cald, imediat cum a fost luat de pe aragaz.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Omleta la cuptor cu rosii, busuioc si cascaval este o reteta ideala pentru un mic dejun sanatos...
Micul dejun ar trebui sa reprezinte principala masa a unei zile, de aceea noi va propunem reteta...
O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si...