Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Friganelele clasice de paine sunt foarte bune daca stii sa le prepari fara sa ia prea mult ulei.
Friganelele clasice de paine sunt foarte bune daca stii sa le prepari fara sa ia prea mult ulei.
Ingrediente:
- 12 felii de paine,
- 1/2 ceasca lapte,
- putin zahar,
- un ou (sau 2 daca ouale sunt mici),
- o lingurita de ulei,
- 2 linguri de untura.
Mod de preparare:
Se taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget.
Se inmoaie in lapte cu putin zahar cateva minute.
Se scot din lapte si se dau prin ou batut amestecat cu o lingurita de ulei.
Se prajesc pe ambele parti, in unt sau in untura fierbinte, cu putin inainte de a fi servite, la masa.
Mod de servire:
Se servesc cu legume oparite cu unt, cartofi cu smantana sau cu sote de mazare.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.