Cum poti vizualiza o prezentare slideshow pe un televizor?

Cum poti vizualiza o prezentare slideshow pe un televizor?

In scopuri de arta si/sau instruire, multi oameni folosesc acum slideshow-uri.

Slideshow-urile sunt prezentari de imagini alese si aranjate intr-o ordine, care vor fi afisate intr-un timp prestabilit, astfel incat o astfel de afisare se poate executa fara a participa la ea. Din acest motiv, astfel de prezentari sunt de multe ori comparate cu modul in care functioneaza video-urile. Odata cu avansarea tehnologiei, muzica poate fi acum adaugata la o prezentare slideshow. Animatii si tranzitii pot fi, de asemenea, adaugate pentru a imbunatati modul in care vor fi prezentate imaginile. In afara de calculator unde se fac astfel de prezentari, poti opta la aparate pentru a utiliza prezentarea, cum ar fi video proiectorul mai ales in cazul in care exista o audienta mare, care se asteapta la vizionare. Un alt aparat ar fi un televizor obisnuit.

Pentru a vizualiza o prezentare slideshow pe un televizor, urmeaza pasii de mai jos.

- Asamblare de imagini. Alege imaginile pe care doresti sa le afisezi ca parte din prezentare. Fa-ti timp in aranjarea pozelor care va fi prima, a doua si asa mai departe .

- Creeaza prezentarea. Alege software-ul foto digital pentru a crea prezentarea. Pentru incepatori, Microsoft PowerPoint ar fi suficient. Daca software-ul pe care l-ai ales iti permite, poti opta pentru a adauga fundaluri, muzica, si etichete .

- Incorporeaza un meniu CD sau DVD cu poze. Dupa ce ai facut prezentarea in sine, include-o intr-un meniu CD sau DVD cu poze utilizand acelasi software foto digital. Prin intermediul telecomenzii de la DVD player, acest meniu iti permite sa faci actiuni, cum ar fi un salt peste imagini sau de a reveni la una trecuta, atunci cand sunt deja vizionate la televizor. Pentru a vedea daca setarile pentru telecomanda functioneaza corect, poti opta pentru a folosi un software care permite simularea de televiziune si DVD player.

- Efectueaza un test de prezentare. Cand crezi ca ai introdus deja toate materialele necesare in prezentare, incearca sa previzualizezi prezentarea inainte. Asigura-te ca esti multumit cu ceea ce ai vazut sau, daca nu, faci modificarile necesare.

- Inscriptioneaza prezentarea. Pune un CD sau DVD  in unitatea corespunzatoare a calculatorului. Asigura-te ca discul este gol cand vei face procesul de inscriptionare a prezentarii .

- Vezi prezentarea la televizor. Dupa inscriptionarea prezentarii pe un disc gol, poti viziona acum la televizorul care este cuplat la DVD player. Apasa optiunea DVD de pe telecomanda si meniul pe care l-ai creat anterior ar trebui sa apara pe ecranul televizorului. De acolo, ai posibilitatea sa alegi care parte din prezentare sa o vezi sau pur si simplu vezi toata prezentarea.

Noile tehnologii ne-au oferit noi modalitati cu privire la modul prin care ne petrecem timpul cu familia noastra. Stiind cum sa creezi o prezentare si sa o prezinti cu ajutorul unui set pentru televizor este sigur un mod distractiv de a petrece timpul cu familia si prietenii. Acest lucru iti testeaza nu doar sensibilitatile artistice, el este, de asemenea, o modalitate buna de a economisi bani de cand vizionarea unei prezentari este ca vizionarea unui film. Numai ca ea nu costa mai mult decat timp si efort.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca includeti muzica in prezentare o faceti mai interesanta si mai usor de urmarit. Iata care sunt...
Glosofobia, anxietatea de a tine discursuri in public, afecteaza 3 persoane din 4, lucru extrem de alarmant,...
Chiar daca este vorba de o simpla prezentare la scoala sau de o intalnire serioasa la serviciu,...