Ce probleme poate cauza apa din rezervorul unei masini

Ce probleme poate cauza apa din rezervorul unei masini

O problema comuna a proprietarilor de masini este apa din rezervor.

Aceasta poate cauza probleme imediate sau in timp. Cauzele pot fi alimentarea din benzinarii care au infiltratii de apa in pompe sau golirea constanta a rezervorului masinii. Exista 2 mari potentiale probleme cauzate de intrarea apei in rezervor, dupa cum urmeaza:

1

Gaurirea rezervorului. Acest lucru se produce din cauza faptului ca apa e mai grea decat combustibilul si se aseaza pe fundul rezervorului, cauzand gauri, prin eroziune. Gaurile din rezervor cauzeaza scurgeri de combustibil si un miros puternic in masina.

2

Probleme la motor. Apa din rezervor se poate amesteca cu combustibilul, pe care il dilueaza si amestecul odata ajuns la motor poate produce rateuri. Daca masina se afla pe drum drept, acest lucru poate cauza oprirea imediata a motorului. In cazul masinilor cu carburator, plutitorul se poate umple cu apa, care poate patrunde si in filtrele de combustibil, daunand grav bunei functionari a motorului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Utilizarea constanta a masinii produce cheltuieli semnificative, mai ales pentru combustibil. In plus, exista o legatura directa...
Masina personala e locul unde ar trebui sa te simti ca in a doua ta casa. Asta...
Soarele iti poate distruge masina atat pe exterior cat si pe interior! Asa ca tine-o cat mai...